• Particuliere beveiliging
  • Winkel beveiliging
  • Beveiliging bedrijf
  • Tijdelijke beveiliging voor in de bouw

Tijdelijke beveiliging

Risicoklasse beveiliging

Eclectic Security inbraakbeveiliging

Eclectic Security is een ervaren en veelzijdig expert op het gebied van inbraakbeveiliging in de ruimste zin des woords. Zo kunt u bij ons terecht voor de uitvoering van inbraaksignaleringssystemen, brandmeldinstallaties en camerasystemen. 

Wees voorbereid!
Vaak is het zo dat men pas inziet dat een alarm installatie noodzakelijk is nadat er is ingebroken. Dit zorgt in de meeste gevallen voor duurzaam verlies. U kunt dit voorkomen door ons vroegtijdig in te schakelen. 

Gegarandeerde kwaliteit
Behoudens ondeskundig gebruik wordt op alle onderdelen van onze beveiligingssystemen een garantie gegeven van 12 maanden na oplevering. Wij adviseren het alarmsysteem minimaal eenmaal per jaar te laten controleren. Het correct functioneren van het systeem wordt hiermee geoptimaliseerd. Eclectic Security beschikt over volledig uitgeruste servicewagens, die 7 dagen per week, 24 uur per dag inzetbaar zijn.

Erkend BORG-bedrijf
Samenwerken met Eclectic Security betekent ook samenwerken met een erkend BORG-bedrijf. Indien gewenst leveren wij het beveiligingscertificaat conform de risicoklasse-indeling dat voldoet aan product- en installatie-eisen die het Nationaal Centrum voor Preventie daaraan stelt. Wij verzoeken u dit vooraf kenbaar te maken zodat een afdoende beveiligingsplan kan worden gemaakt. 

Eclectic Security B.V.
KvK Haaglanden: 141146

Vestiging Den Haag:
Bachmanstraat 10
2596 JC Den Haag

Telefoon: (070) 360 77 48
Vestiging Zoetermeer:
Industrieweg 3 U
2712 LA Zoetermeer

Telefoon: (079) 342 76 74
info@eclecticsecurity.nl